Nieuws

« Vorige - Volgende »

iSt@rt: een vliegende start voor nieuwe bedrijven

27 maart 2017 - 17:32  •  reacties

iSt@rt: een vliegende start voor nieuwe bedrijven

Alphen aan den Rijn - iSt@rt is hét informatie- en kennisplatform voor startende ondernemers in de gemeente Alphen aan den Rijn. Een portaal waar je antwoorden kunt vinden op veel vragen waar startende ondernemers mee rondlopen. Hoe richt ik mijn organisatie in? Kan ik financiering krijgen voor mijn plan? Waar liggen de commerciële kansen? Welke leveringsvoorwaarden moet ik hanteren? iSt@rt is een dienst van iFlow Ondernemingshuis, in nauwe samenwerking met de Vereniging van Ondernemingen en de gemeente Alphen aan den Rijn.

Hoe gaat het in z'n werk?
Iedere twee weken wordt op vrijdagmiddag in iFlow een gratis spreekuur georganiseerd waar startende ondernemers terecht kunnen. Je vindt er experts op het gebied van ondernemen, wet- en regelgeving, financiering, bedrijfskundige coaching, organisatie en fiscaliteit. Ook wanneer de adviseurs niet direct antwoord hebben op specifieke vragen kunnen zij starters toch verder helpen via hun netwerk. Kortom: bij iSt@rt vind je alles onder één dak. 

iSt@rt vindt plaats op iedere oneven vrijdag in de maand, tussen 13.00 en 17.00 uur bij iFlow Ondernemingshuis. Maak een afspraak via ondernemen@iflowalphen.nl, bel 0172-748150, of loop gewoon vrijblijvend binnen als je tijd hebt.

iSt@rt is een initiatief van de Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn, Flynth, Rabobank, Ondernemersklankbord, de gemeente Alphen aan den Rijn, iFlow Ondernemingshuis, Berntsen Mulder Advocaten e.a.

Fotograaf: Josh Walet