« Vorige - Volgende »

Alles wat je nodig hebt als startende ondernemer

19 april 2017 - 08:59  •  reacties

Alles wat je nodig hebt als startende ondernemer

Alphen aan den Rijn - Het evenement wordt ondersteund door de gemeente Alphen aan den Rijn, Rabobank en KvK en wordt georganiseerd door Club Jonge Bedrijven Rijnland. Tijdens het evenement is er een zeer gevuld programma, helemaal afgestemd op de startende ondernemer. Een doorlopende informatiemarkt met zorg geselecteerde bedrijven uit de regio, vier verschillende seminars, een masterclass, De Grote Vragenronde en voldoende ruimte om te netwerken. 

De Begin voor Jezelf Dag bezoeken? Meld je aan via de website van beginvoorjezelfdag.nl

Programma 
De Begin voor Jezelf Dag heeft een druk en divers programma. De deuren gaan open om 15.00 uur. De informatiemarkt is te bezoeken vanaf dit moment tot 21.00 uur.

  • 15.15 uur: Opening van het event door wethouder Gerard van As
  • 15.30 – 16.00 uur: Seminar 'Klaar voor de start van uw eigen bedrijf?' gegeven door de Kamer van Koophandel
  • 16.15 – 16.45 uur: Seminar 'Netwerken en de noodzakelijke verzekeringen' van René Springintveld van Springintveld Advies 
  • 17.00 – 17.30 uur: Seminar 'De wereld van de Social Media en wat je er als starter mee kan bereiken' door Ernst Jan Bos van Bos Social Business
  • 17.45 – 18.15 uur: De Grote Vragenronde waarbij drie bekende ondernemers het hemd van het lijf wordt gevraagd. 
  • 19.00 – 19.30 uur: Seminar van notaris John Kroes van Kroes en Partners. Hij maakt je wegwijs in de notariële zaken waar je als de startende ondernemer mee te maken krijgt.
  • 19.45 – 20.45 uur: Masterclass 'Vergroot je naamsbekendheid', door Rabobank in samenwerking met de organisatie van de #Beginvoorjezelfdag.

Vooraf aanmelden voor de seminars en masterclass is verplicht, er is beperkt plek. Dit kan tegelijk met je registratie op beginvoorjezelfdag.nl. Al geregistreerd? Stuur een e-mail naar info@cjbrijnland.nl. We kijken gelijk of er nog plek is.

Masterclass 'Vergroot je naamsbekendheid'
Rabobank heeft deze zeer interessante Masterclass ter beschikking gesteld. Deze wordt gegeven door Patrick van Gils van Top Presentaties. Hij heeft zeer brede ervaring in marketing- & communicatiemanagement bij bedrijven met een zeer hoge naamsbekendheid. Hij zette bekende A-merken in verschillende branches in Nederland op de kaart: McDonald's, mediabedrijf Studio 100 (Kabouter Plop, K3 etc.) en de onderneming voor ondernemers Makro. Hij kent de geheimen hoe je ook 'no budget' en 'low budget' de naamsbekendheid van jouw bedrijf versneld vergroot.

Exposanten 
Er zijn achttien (nog groeiende) exposanten aanwezig tijdens de #BVJD. Stel hen je ondernemersvragen en krijg antwoorden die je nodig hebt voor een volgende stap van onder andere deze partijen: KvK, Rabobank, Kroes en Partners, VOA online, NAHV accountants, Jose van der Pijl, Basic Business en Snelstart.

De exposanten zijn met zorg geselecteerd en zijn relevant voor jou als startende ondernemer. 

De Grote Vragenronde
Als beginnende ondernemer is het moeilijk om alles te overzien. Er komt veel op je af als je net start. Tijdens de Grote Vragenronde worden de do's en dont's uitgevraagd. Irma de Graaf van de KvK stelt drie ondernemers vragen over hun successen en valkuilen, zodat jij hier direct voordeel aan hebt. De Grote Vragenronde wordt gehouden van 17.45 - 18.15 uur in de eventhal waar ook de informatiemarkt plaatsvindt. 

De Club Jonge Bedrijven Rijnland organiseert dit evenement. De club staat voor een goed netwerk en ontwikkeling van jonge bedrijven. En organiseren maandelijks sessies en events om kennis te delen met de leden. De Begin voor Jezelf Dag is daar onderdeel van.

Meld je aan voor het event via de website Beginvoorjezelfdag.nl. Bezoek van dit evenement is gratis en geheel vrijblijvend. 

Fotograaf: Josh Walet