Scala College organiseert Vriendenavond op 2 juni

Het Scala College organiseert vrijdagavond 2 juni op de locatie Nieuwe Sloot de eerste bijeenkomst van de stichting 'Vrienden van het Scala College'. Doel van de avond is niet alleen een gezellig samenzijn van docenten en oud-leerlingen, maar ook het in het leven roepen van een fonds om activiteiten te financieren die buiten de normale organisatie en subsidies vallen.

Frank de Wit, voorzitter van het college van bestuur van het Scala College, noemt als voorbeelden de steun aan leerlingen met minder draagkrachtige ouders en educatieve projecten die vanuit het reguliere budget niet gerealiseerd kunnen worden. "Het Scala College telt veel oud-leerlingen, die op maatschappelijk, cultureel en sportief gebied hun sporen ruimschoots hebben verdiend. We hopen deze avond die leerlingen bij elkaar te brengen. Naast de ontmoeting staat het delen van kennis en ervaringen centraal. Zie het als een netwerkavond, maar dan heel breed waar je mensen uit andere disciplines en plaatsen tegen komt. En of je nu leerling bent geweest van het Scala, het Albanianae of de Julianaschool, of werkt of hebt gewerkt op deze scholen, iedereen is welkom", aldus De Wit.

Tijdens de avond is er onder andere een optreden van de Scala-dansgroep die op 9 juni meedoet aan de landelijke finale Olympic Moves. Bovendien is er een ronde tafel-gesprek met regionaal bekende oud-leerlingen.

Meer informatie en/of opgeven voor de avond, die om 20.00 uur van start gaat, kan via vrienden@scalacollege.nl. Via de Facebookpagina Vrienden van het Scala College wordt een update van de laatste ontwikkelingen en nieuws gegeven.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!