Nieuws

« Vorige - Volgende »

Scala College organiseert Vriendenavond op 2 juni

8 mei 2017 - 10:39  •  reacties

Scala College organiseert Vriendenavond op 2 juni

Alphen aan den Rijn - Frank de Wit, voorzitter van het college van bestuur van het Scala College, noemt als voorbeelden de steun aan leerlingen met minder draagkrachtige ouders en educatieve projecten die vanuit het reguliere budget niet gerealiseerd kunnen worden. "Het Scala College telt veel oud-leerlingen, die op maatschappelijk, cultureel en sportief gebied hun sporen ruimschoots hebben verdiend. We hopen deze avond die leerlingen bij elkaar te brengen. Naast de ontmoeting staat het delen van kennis en ervaringen centraal. Zie het als een netwerkavond, maar dan heel breed waar je mensen uit andere disciplines en plaatsen tegen komt. En of je nu leerling bent geweest van het Scala, het Albanianae of de Julianaschool, of werkt of hebt gewerkt op deze scholen, iedereen is welkom", aldus De Wit.

Tijdens de avond is er onder andere een optreden van de Scala-dansgroep die op 9 juni meedoet aan de landelijke finale Olympic Moves. Bovendien is er een ronde tafel-gesprek met regionaal bekende oud-leerlingen.

Meer informatie en/of opgeven voor de avond, die om 20.00 uur van start gaat, kan via vrienden@scalacollege.nl. Via de Facebookpagina Vrienden van het Scala College wordt een update van de laatste ontwikkelingen en nieuws gegeven.

Fotograaf: Josh Walet
Markt
Scala College KeesMustersstraat.'
Scala College KeesMustersstraat

Een van de drie locaties van het Scala College in Alphen.