Nieuws

« Vorige - Volgende »

Suriname presentatieavond op 24 mei in Alphen

19 mei 2017 - 15:04  •  Van der Valk Vakanties  •  reacties

Suriname presentatieavond op 24 mei in Alphen

Alphen aan den Rijn - In verband met de grote vraag naar reizen naar Suriname heeft Van der Valk Vakanties haar aanbod op deze bestemming flink uitgebreid. Dit prachtig land dat tot en met 1975 deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden beschikt over een werkelijk prachtige natuur en vriendelijke bevolking die nog steeds Nederlandstalig is. Er zijn dagelijks rechtstreekse vluchten naar Suriname o.a. per KLM. Ook zijn er mogelijkheden met aansluitend een verblijf op Curaçao en Bonaire.

SURINAME PROMOTIE
In verband met de promotie van de bestemming is er in het meest recente nummer van het VALK magazine een prachtig artikel verschenen over Suriname. Daarnaast is er een Suriname reiskrant verschenen in een oplage van 60.000 exemplaren die verkrijgbaar is in alle Van der Valk hotels in Nederland.

SURINAME PRESENTATIEAVONDEN
Van 24 mei tot en met 3 juni organiseert van der Valk Vakanties een negental presentieavonden in heel Nederland. Deze Suriname presentatieavond zal op 24 mei in Vogelpark Avifauna te Alphen aan den Rijn plaatsvinden. Reserveren voor deze avond is noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u kijken op de website of bel met 0172 – 46 96 96. 

Overzicht Suriname presentatieavonden

24 mei Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn
26 mei Van der Valk Hotel de Bilt – Utrecht
27 mei Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp
28 mei Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg
29 mei Van der Valk Hotel Stein Urmond
31 mei Van der Valk Hotel Zwolle
1 juni Van der Valk Hotel Drachten
2 juni Van der Valk Hotel Hoorn
3 juni Van der Valk Hotel Arnhem

Fotograaf: Josh Walet
Vogelpark Avifauna.'
Vogelpark Avifauna

Van flamingo´s tot kolibries, van roofvogels tot papegaaien.