Nieuws

« Vorige - Volgende »

Claudia Wolswijk is de tweede VOA Q-starter van 2017

20 mei 2017 - 16:25  •  reacties

Claudia Wolswijk is de tweede VOA Q-starter van 2017

Alphen aan den Rijn - VOA-voorzitter Eric Carree liep de agenda in rap tempo door en penningmeester Gerard van der Klaauw kreeg goedkeuring voor de jaarrekening die aantoonde dat de VOA een kerngezonde vereniging is. Voordat het tijd werd om afscheid te nemen van aftredende bestuursleden en nieuwe bestuurders te kiezen, werd bekend gemaakt dat Your Travel agent Claudia Wolswijk de tweede Q-starter van 2017 is geworden. 

Grenzeloze service
De bekendmaking werd ingeleid door een vlotte videoclip, een mooie coproductie van VRHL///VIDEO en TekstBuis. Daarin vertelde Claudia zelf dat zij voor haar reislustige klanten op zoek gaat naar de ideale match tussen verwachtingen en realiteit. Daarbij zijn maatwerk, aandacht voor details en oprechte betrokkenheid haar belangrijkste wapens. “Wie met mij in zee - of op weg of in de lucht - gaat, krijgt grenzeloze service. Daarmee maak ik het verschil.” 

Cadeaupakket
Na de vertoning van de promotievideo kreeg Claudia uit handen van VOA-secretaresse Petra Burgmeijer een fraaie bos bloemen en een oorkonde als tastbaar bewijs van haar uitverkiezing. Bovendien kreeg zij een cadeaupakket met gratis producten, diensten en kortingsaanbiedingen van gulle VOA-leden. Vervolgens werd aftredend VOA-bestuurslid Hans de Bruin muzikaal uitgezwaaid en was het podium daarna voor Eerste Kamerlid Paul Schnabel (voormalig directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau). Hij maakte het publiek in een onderhoudende presentatie duidelijk dat Nederland in economisch opzicht wereldwijd een vooraanstaande positie inneemt. Met die prettige gedachte konden de VOA-leden extra genieten van de aansluitende borrel.

Echt blij
Tijdens de 'after party' van de ledenvergadering werd Claudia van alle kanten gefeliciteerd. "Ik ben echt blij dat ik Q-starter ben geworden", vertelde ze met een frisdrankje in haar hand. "En ik heb nog niet eens de tijd gehad om te kijken welke aanbiedingen me allemaal cadeau zijn gedaan. Daar ga ik me snel in verdiepen", kon ze nog net kwijt voordat ze de volgende felicitatie in ontvangst mocht nemen. Meer informatie over Claudia’s dienstverlening is te vinden op haar website.

Fotograaf: Josh Walet