Claudia Wolswijk is de tweede VOA Q-starter van 2017

Zo'n 200 VOA-leden waren donderdag 18 mei aanwezig bij de jaarlijkse ledenvergadering van de Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn e.o. Rond de klok van vieren werden de deuren van de theaterzaal in Parkvilla geopend en kon iedereen zijn of haar plekje zoeken.

VOA-voorzitter Eric Carree liep de agenda in rap tempo door en penningmeester Gerard van der Klaauw kreeg goedkeuring voor de jaarrekening die aantoonde dat de VOA een kerngezonde vereniging is. Voordat het tijd werd om afscheid te nemen van aftredende bestuursleden en nieuwe bestuurders te kiezen, werd bekend gemaakt dat Your Travel agent Claudia Wolswijk de tweede Q-starter van 2017 is geworden. 

Grenzeloze service
De bekendmaking werd ingeleid door een vlotte videoclip, een mooie coproductie van VRHL///VIDEO en TekstBuis. Daarin vertelde Claudia zelf dat zij voor haar reislustige klanten op zoek gaat naar de ideale match tussen verwachtingen en realiteit. Daarbij zijn maatwerk, aandacht voor details en oprechte betrokkenheid haar belangrijkste wapens. “Wie met mij in zee - of op weg of in de lucht - gaat, krijgt grenzeloze service. Daarmee maak ik het verschil.” 

Cadeaupakket
Na de vertoning van de promotievideo kreeg Claudia uit handen van VOA-secretaresse Petra Burgmeijer een fraaie bos bloemen en een oorkonde als tastbaar bewijs van haar uitverkiezing. Bovendien kreeg zij een cadeaupakket met gratis producten, diensten en kortingsaanbiedingen van gulle VOA-leden. Vervolgens werd aftredend VOA-bestuurslid Hans de Bruin muzikaal uitgezwaaid en was het podium daarna voor Eerste Kamerlid Paul Schnabel (voormalig directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau). Hij maakte het publiek in een onderhoudende presentatie duidelijk dat Nederland in economisch opzicht wereldwijd een vooraanstaande positie inneemt. Met die prettige gedachte konden de VOA-leden extra genieten van de aansluitende borrel.

Echt blij
Tijdens de 'after party' van de ledenvergadering werd Claudia van alle kanten gefeliciteerd. "Ik ben echt blij dat ik Q-starter ben geworden", vertelde ze met een frisdrankje in haar hand. "En ik heb nog niet eens de tijd gehad om te kijken welke aanbiedingen me allemaal cadeau zijn gedaan. Daar ga ik me snel in verdiepen", kon ze nog net kwijt voordat ze de volgende felicitatie in ontvangst mocht nemen. Meer informatie over Claudia’s dienstverlening is te vinden op haar website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.