Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wat moet volgens u het nieuwe Kewodak logo worden?

15 juni 2017 - 16:25  •  Kewodak  •  reacties

Wat moet volgens u het nieuwe Kewodak logo worden?

Alphen aan den Rijn - Wij zouden het erg waarderen als u wilt meehelpen bij het maken van de definitieve keuze. Eerst even een korte uitleg over het hoe en waarom van de verandering.

Waarom een naamaanpassing en nieuw logo nodig zijn
In de loop der jaren is Kewodak uitgegroeid tot veel meer dan een dakdekkersbedrijf. In 1984 gingen we van start als dakdekkers, maar inmiddels zijn we dakmakers geworden. U kunt bij ons terecht voor dakbedekking in de breedste zin van het woord:

zonne-energie installatie
witte daken
• groene daken
• warme geisoleerde daken
herbruikbare daken 
EPDM daken

Het is belangrijk dat de bedrijfsnaam en het logo weerspiegelen wat je doet. Het mag duidelijk zijn dat dit bij ons dus niet meer het geval was. En dan is het tijd voor verandering. Aan 'Kewodak' hebben we 'Dakmakers' toegevoegd en we hebben een nieuw logo laten ontwikkelen. Nu is de keuze aan u: Welke van deze 2 logo's moet het volgens u worden?

Als u al het bovenstaande leest en u denkt aan de eventuele ervaringen die u met Kewodak heeft, voor welk logo zou u dan kiezen?

Logo 1 (klik op het logo om te vergroten) Logo 2 (klik op het logo om te vergroten)


We hebben gekozen voor de kleuren blauw, geel en groen, omdat deze voor ons gezonde lucht, zonne-energie en groenrijke daken representeren.

Geef uw mening en maak kans op een dinerbon t.w.v. € 100,-
Heeft u een keuze gemaakt? Dan horen wij die graag! Tot 23 juni kunt u laten weten welk logo u het beste vindt passen bij de Dakmakers van Kewodak.

Door te reageren, met uw keuze en waarom, op ons bericht via FacebookTwitter of Instagram maakt u ook nog eens kans op één van de vijf dinerbonnen ter waarde van € 100,- die wij verloten onder de reageerders.*

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

*De vijf dinerbon-winnaars krijgen per mail bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Kewodak medewerkers zijn uitgesloten van deze actie.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: kewodak, logo
Kewodak BV.'
Kewodak BV

Maakt al 30 jaar daken gezond!