Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eetcafé De Tapperij opent vrijdag de deuren

29 augustus 2017 - 16:38  •  reacties

Eetcafé De Tapperij opent vrijdag de deuren

Alphen aan den Rijn - Er kan heerlijk geluncht en gedineerd worden, bij mooi weer ook op het sfeervolle terras aan de Oude Rijn. Kok Peter Koster heeft een toegankelijke maar zeer smakelijke kaart samengesteld. Maar er is ook ruimte voor drankjes, spellen en sport. ’s Avonds is De Tapperij een café, waar ook gekaart, gebiljart en gedart kan worden. Regelmatig zullen er toernooien worden georganiseerd. Maar een borrel drinken en tegelijk naar sport op tv kijken kan ook. In elk geval is voor nieuwe De Tapperij een ontmoetingsplek voor iedereen.

Eigenaars Martin en Ellen Reumermann ruilen hun Tapperij aan de Van Nesstraat dus in voor die aan de Hooftstraat 169. “We wilden meer dan alleen een café zijn. In de Hooftstraat is ruimte om lekker te eten. Bovendien hebben we nu ook meer ruimte voor live muziek. Want dat we meer en vaker bands willen laten optreden, dat is ook al enige tijd onze wens.”

De oude Tapperij in de Van Nesstraat is nog ter overname beschikbaar. Er is een mogelijkheid tot financiering.  Voor informatie kunnen belangstellenden terecht bij Martin Reumermann:  0618979423. 


Fotograaf: Josh Walet
De Tapperij.'
De Tapperij

Direct naast de Julianabrug.