« Vorige - Volgende »

VOA opgelucht na afblazen plannen outlet Zoetermeer

12 september 2017 - 17:59  •  reacties

VOA opgelucht na afblazen plannen outlet Zoetermeer

Alphen aan den Rijn - De ontwikkelingen om ons heen vragen natuurlijk om een visie en beleid en de VOA denkt daar graag in mee. "Soms is echter direct actie nodig en de mogelijke komst van een HOM in onze nabijheid vroeg daarom", aldus VOA-voorzitter Eric Carree.

De VOA heeft daarom actief deelgenomen aan een kerngroep die zich heeft verzet tegen het winkelcentrum, dat tot 31.000 vierkante meter groot had moeten worden en 6,5 miljoen bezoekers per jaar had moeten trekken. De kerngroep heeft maandelijks vergaderd, op bijeenkomsten ingesproken, veel rapporten bestudeerd en waar nodig gelobbyd om de komst van de HOM tegen te houden.

Opluchting
De VOA was maandag aanwezig bij de raadsvergadering in Zoetermeer. Een lange discussie met argumenten over en weer resulteerde uiteindelijk in een positief resultaat voor het bedrijfsleven in Alphen aan den Rijn en omstreken. "We zijn oprecht blij te kunnen melden dat Zoetermeer tot het enige juiste inzicht komt. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald is dan uiteindelijk een wijs besluit!"

Fotograaf: VOA Alphen aan den Rijn