Advertorial Economie

Activiteiten herfstvakantie in Alphense zwembaden

In zwembad De Hoorn is de hele week een leuk programma. Maandag is Junior Toezichthouder. Woensdag- en vrijdagochtend is zeemeermin zwemmen en elke middag ligt De Krokodil in het water. In zwembad AquaRijn is woensdagmiddag KidzPlay.

Zoals in elke korte vakantie is er veel te doen in zwembad De Hoorn. Elke doordeweekse dag is er de hele dag vrij zwemmen. Lekker spelen in het water en glijden van de supergrote glijbaan. 's Middags ligt de nieuwe stormbaan Krokodil in het wedstrijdbad en is de duiktoren in gebruik. Op woensdag en vrijdag is in de ochtenduren zeemeermin zwemmen. Vrijdagavond is de uitsmijter met DJ discozwemmen.
Op maandag is de workshop Junior Toezichthouder. Je loopt een dagje mee met een van de toezichthouders. Je doet onder meer proefjes met water en je leert hoe je een portofoon gebruikt. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden.
Beide weekenden is van 10.00 tot 13.00 uur gezinszwemmen en van 13.00 tot 17.00 uur vrij zwemmen.

In zwembad AquaRijn is woensdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur KidzPlay.

Informatie over de activiteiten, inschrijven en alle juiste tijden staat op de website www.dethermen2.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 12:05

Met twaalf ongeslagen wedstrijden heeft Tempo C1 zich gekwalificeerd voor het NK

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn werd aanvankelijk niet beschouwd als een titelkandidaat in de 1e klasse, maar dat blijkt anders te zijn. Eens beschouwd als een groep van 10 kinderen die niet op elkaar ingespeeld waren, is dit team nu een hechte eenheid geworden, klaar voor het grote moment. Op zaterdag 23 maart zullen ze deelnemen aan het NK in de C-jeugd 1e klasse bij KV Viking.

Advertorial Cabaret vandaag 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.