Advertorial Economie

Halloween disco voor kids in zwembad De Hoorn

Lekker griezelen in bloedrood water of gewoon met z’n allen een feestje met de DJ. Het maakt niet uit: vrijdag 27 is het Halloween in zwembad De Hoorn van 19.00 tot 21.30 uur voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar met een A-diploma.

Lekker eten en echte griezels. Het hoort allebei bij Halloween. Dit oeroude feest is namelijk een mengeling van een oogstfeest en van het buiten de deur houden van boze geesten en het eren van goede geesten.

Arrangementje
De goede geesten krijgen iets te eten. Wie zelf lekker mee wil eten, boekt gewoon een arrangementje: entree, patat, snack naar keuze en limonade. Een arrangementje kun je boeken in de voorverkoop bij de receptie van De Hoorn. Er wordt samen gegeten aan de lange picknicktafels van 18.15 tot 19.00 uur. Vol = vol!

Bloedrood water
Boze geesten houdt je tegen door het dragen van maskers en een heleboel lawaai maken. Dus kun je in het zwembad overal een heks, spook of een andere griezel tegenkomen om alle geesten weg te jagen. In het bloedrode water zitten de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten in doodskisten én in het bad dobbert een eiland met reusachtige spinnen!

Veilig
Om het voor iedereen gezellig en veilig te houden, zijn er badmeesters en –juffen in de oranje bedrijfspolo’s in alle baden om toezicht te houden. Voor de gezelligheid zijn er ook gastvrouwen. Een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang.

Kaartverkoop
Bij de receptie van zwembad De Hoorn zijn kaartjes in de voorverkoop voor € 6,50. Vrijdag 27 oktober kost een kaartje aan de kassa € 7,50. Maar op=op!
Een arrangementje (entree en patat+) is te koop bij de receptie van De Hoorn en kost € 12,50. 
Meer informatie op www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.