Nieuwe menukaart bij Grand Café Eight

Grand Café Eight heeft een nieuw én vers concept. Hiermee wil het restaurant laten zien dat zij alle gerechten vers bereidt. Bij het nieuwe concept horen natuurlijk ook een nieuwe website, een nieuwe menukaart en een deels vernieuwd interieur. Verder introduceert Eight de toffe groenten weken ter invulling van het nieuwe concept.

Van vlees, vis en groente tot salade, brood en koekjes. Echt alle producten die we bij Eight serveren, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid.

Nieuwe website
Met de nieuwe website laat Eight haar nieuwe én verse propositie goed zien. Het frisse design en de authentiek fotografie stralen écht vers uit. De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je kunt heel eenvoudig een tafel reserveren via de opvallende en meermaals terugkerende reserveerknop. Benieuwd naar de nieuwe website? Neem gerust een kijkje op www.grandcafeeight.nl.

Nieuwe menukaart
Ook een nieuwe menukaart kan natuurlijk niet uitblijven. Dankzij het nieuwe menu kosten drie gangen bij Eight nooit meer dan 34.50 per persoon. Bestel je liever los een voor-, hoofd- en/of nagerecht? Dan geldt het reguliere tarief. Bekijk onze vernieuwde menukaart op www.grandcafeeight.nl

Vernieuwd interieur
De unieke fotografie kenmerkt het nieuwe concept van Eight en is dan ook in het restaurant zelf terug te vinden. Bekijk hier hoe dat eruitziet. 

Toffe groente weken
Ter invulling van het versconcept staat Eight twee keer per jaar staat in het teken van de toffe groente weken. Eight serveert dan 8 weken lang extra bijzondere, exotische én vergeten groenten. Altijd vers. Altijd lekker. En natuurlijk in combinatie met een goed stuk vlees, vis of kaas. 

Benieuwd naar het vernieuwde Eight?
Kom gerust eens langs voor een lunch of diner, áltijd vers bereid. Reserveer vast je tafel via de website www.grandcafeeight.nl of via telefoonnummer 0172 – 495 477.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.