Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zo word je als Alphense ondernemer online vindbaar

7 december 2017 - 12:49  •  Sjoerd Hansen  •  reacties

Zo word je als Alphense ondernemer online vindbaar

Alphen aan den Rijn - Om te beginnen is het belangrijk om je onderneming bij Google Mijn Bedrijf te registreren. Na registratie en verificatie wordt je bedrijf in de zoekresultaten van Google en in Google Maps vertoont. Dat is vooral handig als klanten een zogenoemde 'lokale zoekopdracht' invoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 'Restaurant Alphen aan den Rijn' of 'Accountant Alphen aan den Rijn'.

Verzamel Google reviews
Wanneer een klant tevreden is over het werk dat je hebt geleverd, vraag dan om een Google review. De vermelding van jouw Google Mijn Bedrijf profiel krijgt meestal een betere positie in de Google zoekresultaten als je meer reviews hebt dan een concurrent. Daarbij helpt het je vindbaarheid in Alphen als in de review het woord 'Alphen aan den Rijn' is verwerkt.

Verzamel links vanaf relevante websites
Een derde punt waarmee je de online vindbaarheid van jouw Alphense onderneming kunt verbeteren, is door links (ook wel verwijzingen genoemd) vanaf andere relevante websites naar jouw site te verzamelen.

Stel dat je een hoveniersbedrijf hebt. Dan zijn blogs over tuinieren een prima bron om een link vandaan te krijgen. Vaak zijn de beheerders van dergelijke websites bereid om een link naar jouw website te plaatsen als je bijvoorbeeld in ruil een nuttig blogartikel schrijft met tips over tuinieren. Kortom: ga op zoek naar websites die voor jouw branche relevant zijn en probeer vanaf die websites een link te krijgen.

Verwerk 'Alphen aan den Rijn' in je websiteteksten
De laatste tip is om 'Alphen aan den Rijn' in de teksten op je website te verwerken. Op die manier kan Google lezen dat jouw product of dienst aan Alphen aan den Rijn is verbonden. Daardoor wordt de kans op een goede positie in de zoekresultaten groter, wanneer iemand in Google naar een product of dienst in Alphen aan den Rijn zoekt.

Aan de slag
Door met bovenstaande tips aan de slag te gaan, zal jouw website beter vindbaar worden als Alphenaren op zoek zijn naar jouw product of dienst. Kom je er zelf niet helemaal uit? Kijk dan eens op www.resultinternetmarketing.nl. Result Internetmarketing is een Alphens bedrijf dat bedrijven helpt om online vindbaar te worden.

Fotograaf: Result internetmarketing

Verwante nieuwsberichten