Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jones & Paws, nieuwe hondenuitlaatservice in Alphen

7 december 2017 - 17:42  •  reacties

Jones & Paws, nieuwe hondenuitlaatservice in Alphen

Alphen aan den Rijn - Van der Vlugt heeft al van jongs af aan een voorliefde voor honden gehad en kan dat nu uiten met Jones & Paws, vernoemd naar haar eigen hond Jones. "Ik geniet enorm van de wandelingen en alle honden die ik er zo blij mee maak. Geen prettiger gevoel dan een voldaan hondje thuisbrengen die heeft genoten van het ravotten met andere honden en het snuffelen in het bos", aldus de eigenaresse.

Jones & Paws neemt honden mee naar verschillende wandelgebieden, zoals het Zegerslootgebied en de Reeuwijkse Plassen. "Ik neem hierbij de wens van zowel baas als hond mee in de keuze voor de wandelgebieden. Honden die eventueel kunnen weglopen, neem ik mee naar gebieden die afgezet zijn. Voor honden die veel energie hebben en flinke stukken kunnen wandelen, is de Zegerplas ideaal!"

De hondenuitlaatservice haalt de honden thuis op en brengt ze weer thuis na een wandeling van circa twee uur. "Mijn honden uitlaatservice is gebaseerd op een blije hond die lekker in zijn mandje gaat uitrusten na een goede wandeling!", stelt Van der Vlugt.

Productlijn
Naast de hondenuitlaatservice lanceert Van der Vlugt binnenkort ook haar eigen lijn met hondenartikelen. "Ik hoop dat ik mij uitzonderlijk kan maken in de markt, het aanbod voor hondenartikelen is natuurlijk heel groot", aldus Van der Vlugt.

Contact
Hondenuitlaatservice Jones & Paws
Veenpluis 50
2408LR Alphen aan den Rijn

Telefoon: 06-22031775
E-mail: info@jonespaws.nl
Website: www.jonespaws.nl 

Fotograaf: Jones & Paws

Verwante nieuwsberichten