Advertorial Economie

Entertainment op stakingsdag door Junis en samenwerkingspartners

Op 12 december is er weer een landelijke stakingsactie van de basisscholen. Junis Kinderopvang heeft begrip voor de motivatie van de leerkrachten voor deze actie, maar snapt ook dat deze extra sluitingsdag lastig kan zijn voor ouders. Daarom zijn bijna al onze BSO-locaties geopend en gaan wij er met de kinderen een super dag van maken!

Om er een gezellige dag van te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen met Castellum, Sportspectrum NEXT, Alphen Beweegt en Parkour Disciplines. Castellum en Sportspectrum NEXT zijn beide onderdeel van het samenwerkingsnetwerk BOOST. Met elkaar zorgen wij op deze dag voor plezier en entertainment in Alphen aan den Rijn op verschillende locaties voor alle Alphense kinderen!

Zo is er in Castellum maar liefst twee keer (om 10.00 en 14.00 uur) een gratis kindervoorstelling verzorgt door 'De Theaterfiets'. Aanmelden is verplicht en kan via Castellum.

Willen de kinderen liever lekker klimmen en klauteren of sportspellen spelen? Dan zijn de kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur welkom voor een spelinstuif georganiseerd door BOOST op de volgende locaties: sportzaal De Oude Wereld in Kerk en Zanen en gymzaal Verdihof in de Componistenbuurt. Aanmelden is voor deze activiteit niet verplicht.

Workshops voor alleen onze BSO-kinderen
Voor de BSO-kinderen van 7 jaar en ouder hebben wij ook nog een speciaal middagprogramma, waar zij kunnen deelnemen aan stoere workshops als freerunnen, boksen en bootcamp. De workshops worden gegeven door Parkour Disciplines, Alphen Beweegt en BOOST.

Voor de BSO-kinderen op deze dag zijn de aanmeldingen voor de activiteiten door de BSO-locaties al geregeld.


Meer nieuws

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.