Uitvaartverzorger Engelen & Spoor opent vestiging in Alphen

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging heeft een vestiging geopend aan de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. De uitvaartverzorger is van oudsher gevestigd in Den Haag. Mede-eigenaar Jan Willem Engelen: "We verzorgen al jarenlang traditionele, religieuze en eigentijdse uitvaarten in de regio, ook in Alphen aan den Rijn. Vanwege onze groeiende klantenkring is een vestiging hier is een logische stap."

Vooral de laatste tijd kregen Jan Willem Engelen en Michiel Spoor, de andere eigenaar, veel uitvaart-aanvragen in Alphen aan den Rijn en de omliggende dorpen. "Het is voor ons dus geen onbekend terrein", vertelt Jan Willem. "Als mensen te maken hebben met het overlijden van een dierbare, kiezen ze vaak voor dezelfde uitvaartonderneming als waar vrienden en familie ook voor gekozen hebben. Als dit goed bevallen is natuurlijk. Via-via hebben we ook al veel uitvaarten voor Alphenaren mogen verzorgen."

Oprechte interesse in mensen
Engelen & Spoor werkt vaak lang voor dezelfde families. Jan Willem: "Wij werken met een klein, hecht team en wat ons kenmerkt is de oprechte interesse in onze cliënten. We verdiepen ons in de levenswijze en geloofsovertuiging van onze cliënten, zodat we een uitvaart organiseren die exact past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. We letten op de details: alles moet kloppen. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht geloofsovertuiging of sociaal-maatschappelijke achtergrond. Zo organiseren we bijvoorbeeld ook veel Joodse uitvaarten."

Hartelijk ontvangen in Alphen
Het verschil tussen Den Haag en Alphen aan den Rijn vindt Jan Willem bijzonder. "Het is hier veel kleinschaliger. We komen veel bij mensen thuis en merken dat veel mensen elkaar hier kennen. De lijntjes zijn korter." Jan Willem leert Alphen steeds beter kennen. "We zijn onder meer langs geweest bij de begraafplaats, het crematorium, meerdere kerken en de voormalig synagoge, een prachtig monument aan de Samuel Aardewerksteeg. Overal zijn we hartelijk ontvangen. Alphen is een mooie stad en volop in ontwikkeling. We hopen hier veel voor mensen te kunnen betekenen."

Meer informatie over de uitvaartverzorging en bijzondere verhalen van cliënten zijn te vinden op www.engelenenspoor.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.