Nieuws

« Vorige - Volgende »

Op zoek naar een peuterspeelzaal in een modern jasje?

13 januari 2018 - 09:40  •  De Kinderhaven  •  reacties

Op zoek naar een peuterspeelzaal in een modern jasje?

Alphen aan den Rijn - Vind je het belangrijk dat jullie peuter zich goed voorbereidt op school en oefent met zijn/haar sociale vaardigheden? Dan zit je bij onze peuterspeelzaal op de juiste plek!

De Peuterclub
Onze peuterclub is een peuterspeelzaal in een modern jasje. We hebben een heerlijke plek ingericht op KDV De Romeinen voor kinderen tussen de 2- 4 jaar oud. Kinderen krijgen bij ons professionele, liefdevolle aandacht en leren omgaan met elkaar door middel van de stimulerende en uitdagende activiteiten die wij aanbieden.

Wij werken themagericht en gebruiken daarbij het educatieprogramma van Uk & Puk. Spelenderwijs bereiden wij de kinderen voor op hun spannende volgende stap: De Basisschool!

All inclusive
Onze peuterclub is een all inclusive peuterspeelzaal. Naast de dagelijkse activiteiten maken wij ook leuke uitstapjes met de kinderen en verzorgen wij het eten, drinken en de verschoning.

Onze peuterclub is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00-11.30uur. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij ook op dinsdag* open gaan.

Communicatie
Een goede en open communicatie met ouders vinden wij enorm belangrijk. Daarom organiseren wij naast de dagelijkse overdacht ook gezellige koffie ochtenden waar jullie als ouders in contact met elkaar komen en presenteren wij ook de mooie kunstwerkjes van de kinderen. Ook krijg je op deze manier, als ouder, een beeld  van de activiteiten die wij de kinderen aanbieden. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te gaan met de pedagogisch medewerkers.

Kom gerust eens langs met jullie peuter!
De beste indruk krijgen jullie door een kijkje te komen nemen! Maak vooraf een afspraak bij de afdeling Relatiebeheer voor een rondleiding, zo kunnen jullie even bij ons op de groep komen spieken.

 

Kinderdagverblijf De Romeinen
Hooftstraat 184-186
2406 GP, Alphen aan den Rijn


*Mochten jullie interesse hebben om op dinsdag te komen, neem dan contact op met relatiebeheer. Relatiebeheer is bereikbaar op 071-7600056 of via info@dekinderhaven.nl.

Fotograaf: PR De Kinderhaven
De Kinderhaven De Romeinen.'
De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar.