Advertorial Economie

Jong Personal Training viert 5-jarig jubileum met Remy Bonjaski

Rogier de Jong viert deze maand op een bijzondere manier het 5-jarig jubileum van zijn bedrijf Jong Personal Training. Op zaterdag 27 januari vertrok Rogier met zijn leden naar Almere voor dé ultieme work-out met 3-voudig K1 wereldkampioen Remy Bonjaski.

In totaal waren er bijna 40 leden aanwezig. Na een uur te zijn afgemat, kreeg iedereen de mogelijkheid kennis te maken met de bokser. Bonjaski was na de training zeer tevreden over de conditionele staat van de leden. Een fotograaf was aanwezig om deze bijzondere dag vast te leggen.

De 31-jarige Rogier is terecht trots. “Dit was mijn manier om mijn leden te bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Het voelt geweldig dat we al 5 jaar zoveel mensen helpen aan een gezonder en fitter lijf.”

De Jong is ontzettend dankbaar dat hij van zijn passie zijn werk heeft kunnen maken. In 2013 besloot hij zijn eigen bedrijf op te richten en inmiddels is Jong Personal Training een begrip in Alphen aan den Rijn. Hij traint veel ondernemers, modellen en topsporters, voor wie een gezonde levensstijl en het behalen van resultaat van cruciaal belang zijn.

Om dat resultaat te behalen heeft Rogier een programma ontwikkeld op basis van één-op-één trainingen, gecombineerd met een persoonlijk en specifiek voedingsprogramma en mentale coaching: het 90 dagen programma. Geen crashdiëten of ‘even snel’ afvallen, maar het verkrijgen van een andere mindset. Mensen die met Rogier trainen waarderen hem om zijn verfrissende, praktische en no-nonsense aanpak.

De leden worden getraind in dé sport- en Wellness club van Alphen aan den Rijn, Orange Wellness Club. Eigenaar Lennart Duijvelaar is blij met Jong Personal Training; “Rogier is een sociale trainer met veel kennis en kunde. Het is prettig om met hem samen te werken en elkaar te kunnen versterken.”


Meer nieuws

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.