Advertorial Economie

Blij met werk van Alphense Sleutel & Slotenservice

Rob van Tol is samen met zijn vrouw Monica eigenaar van de Alphense Sleutel & Slotenservice, hij houdt zich ook bezig met het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Zo heeft een Alphense ondernemer van de diensten van Rob van Tol gebruik gemaakt. "Zowel qua service als techniek was het perfect!"

Deze Alphense ondernemer werd geconfronteerd met een inbraak in zijn woonhuis. De inbrekers hadden kans gezien om het woonhuis via de achterkant binnen te dringen. Ze hebben de sleutels van de auto gepakt, een koffer meegenomen en zijn er met de auto van de ondernemer vandoor gegaan. "Op de een of andere manier had men al gezien waar die sleutels lagen. Ik denk dat het huis van tevoren goed is bekeken."

Naar aanleiding van deze inbraak moest een aantal zaken acuut geregeld worden. De Alphense ondernemer schakelde Rob van Tol van de Alphense Sleutel & Slotenservice in. "Terwijl wij met vakantie waren, heeft hij ons huis helemaal opnieuw voorzien van sloten. Dat was geweldig."

De Alphense ondernemer had het idee dat zijn woonhuis voor de inbraak al goed beschermd was. "Uit dit soort ervaringen blijkt maar weer dat het altijd beter kan. Aanvullend hebben we ook nog camera’s geïnstalleerd, maar Rob heeft de hoofdzaak gedaan. Hij stelt zich goed op en zorgt voor een goede klantrelatie. Alphen aan den Rijn kan met zo’n ondernemer als Rob van Tol rustig slapen."

Over de Alphense Sleutel & Slotenservice
Naast sleutels en sloten houdt de Alphense Sleutel & Slotenservice zich ook bezig met het mechanisch beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden, het repareren van inbraakschade, het aanbrengen van meerpuntsvergrendelingen en het plaatsen van kluizen. Meer informatie is te vinden via www.alphensesleutelservice.nl


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.