Advertorial Economie

'Help, hoe voldoe ik aan de AVG?'

U heeft vast wel al waarschuwingen gehoord over de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) die op 25 mei in werking treedt. Het is de vervanging en uitbreiding van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ondernemers moeten persoonsgegevens beter beschermen en als dat niet gebeurt, kunnen er hoge boetes volgen.

Over deze AVG geven advocaat Carst Teiwes van Berntsen Mulder Advocaten (foto) en beëdigd informaticadeskundige Hans Schers van ICT Consultancy Nederland een gratis workshop op donderdag 22 februari.

Onderwerpen
Want hoe zit het nu precies? Om welke gegevens gaat het? Wat mag een ondernemer met persoonsgegevens doen? En wat vooral niet? Hoe zit dat nu precies met datalekken? Hoe groot zijn de risico’s voor uw bedrijf? En wat als u per ongeluk een foutje maakt in de verwerking van gegevens of de beveiliging onvoldoende geregeld heeft?

Meer verantwoordelijkheid voor veiligheid
De AVG kan flinke gevolgen hebben voor uw bedrijf. De kern van de zaak is dat u als ondernemer een grotere verantwoordelijkheid heeft voor de manier waarop u persoonsgegevens verwerkt en beveiligt. U moet zelfs bijhouden hoe u persoonsgegevens verwerkt en beveiligt. Of zelfs iemand aanstellen die toezicht houdt op de toepassing en naleving van de regels binnen uw organisatie.

Waar en wanneer?
De workshop wordt gehouden op donderdag 22 februari van 16.30 tot 18.00 uur in Alphen aan den Rijn. Na afloop is er een bescheiden borrel. De locatie is Vergader- en trainingscentrum Centrum van Alphen, Prinses Marijkestraat 20, 2404 BC, Alphen aan den Rijn.

Aanmelden voor de workshop
Wilt u aanwezig zijn bij deze workshop? Meld u zich dan aan via het formulier op www.berntsenmulder.nl/workshopAVG. U kunt tevens vragen of onderwerpen doorgeven waar u graag meer over zou willen weten. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via tel. 0172-424172 of mail met Carst Teiwes (c.teiwes@berntsenmulder.nl).


Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.