Nieuws

« Vorige - Volgende »

Steeds meer bezoekers voor FIJN koffie & wijn

14 februari 2018 - 10:33  •  reacties

Steeds meer bezoekers voor FIJN koffie & wijn

Alphen aan den Rijn - "De afgelopen maanden kenden we ups en downs, omdat we nog steeds in een bouwput zitten", vertelt Martijn Hagenbeek, die FIJN samen met zijn vrouw Daisy runt. Nu het Thorbeckeplein steeds meer vorm krijgt, komen er ook meer bezoekers. "We merken nu echter per week dat het drukker wordt. November en december waren prima maanden en ook in het nieuwe jaar hebben de Alphenaren door dat er een leuke, nieuwe zaak aan de Lage Zijde te vinden is."

Martijn is blij met zijn plekje aan het Thorbeckeplein. "Dit gaat een heel gezellig en bruisend plein worden, zeker met zo veel horeca." Hij en Daisy kijken dan ook uit naar de verhuizing van de markt naar het plein. "Als het plein af is en de markt terugkomt, zullen mensen ook de moeite nemen om verder te kijken aan de Lage Zijde. Wij zullen dan ook meer in de 'loop' zitten en is er meer gezelligheid voor de deur te vinden", aldus Martijn.

Hagenbeek is ook trots op het team van FIJN. "Het succes hebben we ook zeker te danken aan onze enthousiaste en professionele medewerkers! We hebben hard gewerkt de afgelopen maanden; iedereen heeft z'n beste beentje voor gezet en daar zijn we zeer dankbaar voor!"

Evenementen
FIJN organiseert met regelmaat kleinschalige, maar geslaagde evenementen. Eind januari werd nog een Girls Night Out georganiseerd met bijna 100 bezoekers een groot succes, en volgende week staat een Boys Will Be Boys-avond op de planning. "Samen met andere ondernemers zorgen we voor échte mannendingen, zoals bier, whisky, een herenkapper, games en gadgets. Eind april dansen we de Koningsdag in met een gaaf feest en een DJ." 

Aangezien FIJN eind februari het eerste jubileum -een half jaar geopend!- viert, wordt de Alphenaar ook getrakteerd. Via Alphens.nl zal een High Wine voor twee personen worden verloot om kennis te maken met FIJN!

FIJN
FIJN is een klein (maar fijn!) zaakje in het Alphense centrum met een frisse en eigentijdse inrichting. Het concept waarbij je in de hele zaak gebruik kunt maken van verschillende zithoekjes, is al langer te vinden in de grote steden maar wat Hagenbeek betreft ontbrak dit nog in Alphen. Met FIJN kun je genieten van horeca, maar wel met een 'huiskamergevoel'. FIJN biedt alles wat je verwacht van horeca tussen 10 uur ’s morgens tot middernacht; van koffie en thee (met elke dag vers gemaakt gebak) tot een heerlijke borrel met borrelplank, van een heerlijke lunch tot een verrassende avondkaart. 

FIJN richt zich op de 30-plusser. Overdag zijn er vaak ouderen te vinden die koffie komen drinken of komen lunchen. Naarmate de avond valt, wordt het publiek jonger en brengt een bezoekje aan FIJN voor een borrel of wijntje. Zodra het lenteweer met een zonnetje inzet, zal FIJN ook het zonnige terras aan de Oude Rijn gaan gebruiken.

"Voor onze doelgroep zal dit hét centrum van Alphen worden. Onze doelgroep is op zoek naar iets nieuws en verfrissends en ik denk dat wij dat met dit concept daar gehoor aan hebben gegeven", stelt Martijn.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: fijn
FIJN.'
FIJN

Hippe en trendy koffie, wijn en foodbar