Advertorial Economie

Curves Alphen aan den Rijn viert elfde verjaardag!

Maandag 12 maart 2018 bestaat Curves Alphen aan den Rijn 11 jaar. En wie jarig is trakteert! In de week van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart kan iedere vrouw zonder afspraak binnenlopen om kennis te maken met Curves. Lid worden kan alleen in die week voor slechts 11 euro.

Op 12 maart 2007 opende Jeannette van der Loo met haar Curves-team de deuren aan de Lemelerberg 11 in Alphen aan den Rijn. In die elf jaar is die basis hetzelfde gebleven: in een half uur een effectieve combinatie van kracht- en conditietraining. "Deze basis blijft, omdat hij simpelweg werkt", aldus Jeannette.

Er zijn ook dingen veranderd. Zo heeft Curves bijvoorbeeld ook een goed en laagdrempelig voedingsprogramma, maar de grootste verandering is de verhoging van het serviceniveau en intensivering van de coaching. Jeannette: "We kunnen bijna spreken van personal training, maar dan niet voor die prijs."

Krachttraining
Krachttraining heeft bij veel vrouwen een negatief imago. Krachttraining is echter juist voor vrouwen heel belangrijk. Het levert een positieve bijdrage aan het verloop van hart- en vaatziekten, gewrichtsaandoeningen, suikerziekte, botontkalking, overgangsklachten en meer. Op de lange termijn is een gezond gewicht nauwelijks mogelijk zonder krachttraining. Iedereen die ouder wordt, verliest spiermassa als je spieren niet blijft trainen, met alle negatieve gevolgen die daarbij horen.

Curves laat al elf jaar zien dat krachttraining gezond is, maar ook leuk met betrokken coaches en dat in maar 30 minuten per keer!

Voor meer informatie: T 0172-420939 of www.curvesalphenaandenrijn.nl


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.