Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samen met collega's de hoogste teamscore halen bij Bowling Alphen?

9 maart 2018 - 17:17  •  reacties

Samen met collegas de hoogste teamscore halen bij Bowling Alphen?

Alphen aan den Rijn - Het is de perfecte locatie voor je teambuildingsuitje. Een bowlingbaan die handig in de buurt is van het kantoor of op een locatie die voor iedereen gemakkelijk te vinden is. Bij Bowling Alphen in Alphen aan den Rijn plan jij je volgende bedrijfsuitje. Met een ruim eigen parkeerterrein, op een centraal gelegen locatie. Een mooie teambuildingslocatie in Zuid-Holland. Heb je nog meer redenen nodig om te gaan bowlen met je hele team?

Overtuig je collega's waarom je samen moet gaan bowlen: heb een onvergetelijke avond vol gezelligheid, lekker eten en drinken met je hele team. Deze redenen mogen niet ontbreken:

  • Die fantastische schoenen! De bekende bowlingschoenen werken bij al je collega’s natuurlijk flink op de lachspieren.
  • Je kunt je eigen teamshirts maken; versterk het ‘teamgevoel’ van verschillende afdelingen en ga de strijd met elkaar aan. Maak het helemaal af door in dezelfde teamshirts te bowlen en troef je collega’s daarmee af.
  • Bowling is voor iedereen, van groot tot klein. Het is een stoere teamsport!
  • De mooie verhalen achteraf. Dat moment dat je collega zo zijn best doet om een strike te gooien, maar bijna op de baan ernaast zit, blijft je team altijd bij.
  • Het geluid van vallende kegels en het gejuich erna is simpelweg fantastisch!
Fotograaf: Josh Walet
Bowling Alphen aan den Rijn.'
Bowling Alphen aan den Rijn

Gezellig en sportief een uurtje bowlen.