Nieuws

« Vorige - Volgende »

Slagerij Jan Antonisse biedt ook complete maaltijden

9 april 2018 - 11:37  •  reacties

Slagerij Jan Antonisse biedt ook complete maaltijden

Alphen aan den Rijn - De keuken biedt u een makkelijke en lekkere maaltijd die dagelijks vers bereid wordt! Wij gebruiken natuurlijk uitsluitend scharrelvlees, verse groente en droge kruiden en onze maaltijden bevatten geen conserveringsmiddelen of extra zout. Beter nog, wij voegen geen extra zout toe aan onze maaltijden! 

Vaak worden maaltijd per porties aangeboden en bent u verplicht deze per stuk af te nemen. Wij benaderen dit heel anders. Iedereen heeft een eigen smaak en eetlust. Wij doen niet aan vaste porties (mag wel, maar hoeft niet)! Wij scheppen uw maaltijd op naar hoeveelheid u zelf wenst, een schepje meer of minder maakt bij ons niet uit! Tegenwoordig bieden wij ook een aantal bedrijven warme maaltijden (o bain marie) aan voor avonddiensten of overwerkers.

Naast een vast assortiment variëren wij veelal met diverse ovenschotels, stamppotten maar ook lekkere Indische gerechten!

Ook nieuwsgierig? Kom dan gerust eens langs voor een kijkje in onze verse en volle toonbank! Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij altijd beschikbaar voor u in onze vernieuwde winkel!

Slagerij Jan Antonisse
Telefoonnummer 0172 - 478151
antonisse@msn.com
www.facebook.com/SlagerijJanAntonisse

Fotograaf: PR Slagerij Jan Antonisse
Slagerij Jan Antonisse.'
Slagerij Jan Antonisse

Lekker en verantwoord vlees in Alphen aan den Rijn!