Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eigenaresse restaurant TROTS op zoek naar opvolger

16 april 2018 - 12:14  •  reacties

Eigenaresse restaurant TROTS op zoek naar opvolger

Alphen aan den Rijn - Eigenaresse Danielle heeft zich de afgelopen acht jaar ingezet om van haar onderneming een goedlopende horecazaak te maken. Inmiddels is TROTS een begrip in Alphen, maar voor Danielle is het ook tijd voor een nieuwe uitdaging. "De afgelopen jaren zijn mooi geweest. Ik ga nog steeds met plezier naar m'n werk maar het is tijd om het stokje over te dragen, mede met het oog op de toekomst", aldus Danielle. 

Wel moet de eigenaresse bekennen dat de nieuw geopende horecagelegenheden in Alphen een rol spelen. "De concurrentie in Alphen is groot geworden, het afgelopen jaar zijn er zo'n 1250 zitplaatsen bijgekomen." Toch is de voornaamste reden dat Danielle het wat rustiger aan wil doen. Een beetje extra vrije tijd ziet ze ook wel zitten, na acht jaar vrijwel iedere dag gewerkt te hebben.

Overigens is Danielle van plan om wel in de Alphense horeca actief te blijven. De onderneemster wil graag een kleinschaliger horecaconcept opzetten in Alphen.

Voortzetting
Het restaurant staat dus te koop, maar de deuren van TROTS blijven gewoon geopend. "Geen idee hoe het met de verkoop gaat lopen, maar ik zit niet op de schopstoel en hoef niet weg. Ik kan rustig kijken wat er gebeurt. Het hoeft niet morgen verkocht te zijn", stelt Danielle, die ook benadrukt dat huidige reserveringen en boekingen gewoon blijven staan en mensen nog steeds bij TROTS terecht kunnen. "We doen het nog steeds met liefde!"

Aan het concept van TROTS twijfelt de onderneemster niet. "Ik geloof nog steeds in de service en kwaliteit van TROTS. Het liefst zou ik ook zien dat iemand het concept overneemt. Uiteraard staat het de nieuwe eigenaar vrij om te doen wat hij of zij wil, maar ik zou het toch een beetje verdrietig vinden als TROTS ophoudt te bestaan." 

Fotograaf: Restaurant TROTS