Nieuws

« Vorige - Volgende »

KIES voor mondzorg onder narcose bij De Beste van Nederland

7 mei 2018 - 10:41  •  reacties

KIES voor mondzorg onder narcose bij De Beste van Nederland

Alphen aan den Rijn - KIES voor mondzorg onder narcose is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen, waar de tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt. "Wij zijn een moderne tandartspraktijk die begrijpt dat er ook mensen zijn die liever niet naar de tandarts gaan", aldus KIES voor mondzorg onder narcose.

De praktijk doet mee aan het nieuwe seizoen van De Beste Van Nederland en hoopt uiteindelijk door de kijkers te worden gekozen tot de 'beste' van Nederland. De praktijk is al geselecteerd als de beste van Zuid-Holland en gaat nu de strijd aan met elf andere praktijken. "De kroon op ons werk!", noemt de tandartspraktijk de nominatie.

Stemmen
De kijkers bepalen via rtl.nl/debestevannederland per categorie wie als winnaars uit de bus komen. Op maandag 4 juni om 19.00 uur zal De Beste van Nederland alle winnaars bekend maken via de Facebookpagina.

Uitzending
De uitzending met De Beste Tandartspraktijken van Nederland is te zien op zaterdag 12 mei om 16.00 uur bij RTL4. De herhaling van het programma wordt zondag 13 mei om 09.30 uur uitgezonden.

Meer informatie over KIES voor mondzorg onder narcose? Bezoek www.stoptandartsangst.nl en www.dutand.nl

Fotograaf: PR KIES voor mondzorg onder narcose
Tandartspraktijk KIES.'
Tandartspraktijk KIES

Zonder angst naar de tandarts.