Nieuws

« Vorige - Volgende »

Prijzenfestival 12,5 jaar Rijnplein barst maandag los

13 mei 2018 - 08:51  •  reacties

Prijzenfestival 12,5 jaar Rijnplein barst maandag los

Alphen aan den Rijn - Tijdens het prijzenfestival ontvangt iedere klant een prijsvoucher met een code bij aankopen vanaf tien euro. Op de website www.rijnpleinprijzenfestival.nl zijn deze codes op een persoonlijke digitale spaarkaart te zetten.

"Er zijn werkelijk fantastische weekprijzen te winnen van verschillende winkeliers op het plein", vertelt Ramon Hagen, voorzitter van Ondernemersvereniging Rijnplein. "Klanten bepalen zelf of ze een weekprijs willen winnen of gaan voor de hoofdprijzen, zoals een jaar rijden in een FIAT 500, elektrische fietsen of een van de vele Mediamarkt-cadeaubonnen. Ook voor de weekprijzen stellen we veel cadeaubonnen beschikbaar van alle ondernemers."

Deelnemers kunnen online kiezen op welke prijzen ze kans willen maken. "Vandaag de dag moet je als ondernemersvereniging actief zijn en je klanten verrassen, een modern digitaal prijzenfestival past hierbij", stelt Hagen.

IJsbaan
De ondernemersvereniging organiseert eind dit jaar weer een ijsbaan op het Rijnplein. "De ervaringen en reacties op de ijsbaan afgelopen jaar waren enorm positief. We gaan voor 4 weken én voor een grotere baan. Als actief bestuur zijn we nu al druk met de voorbereidingen hiervoor. Het moet weer bruisen in de stad, aan ons als ondernemers van het Rijnplein zal het niet liggen", aldus Hagen.

Fotograaf: Alphens.nl
Markt
Rijnplein.'
Rijnplein

Het hart van Alphen aan den Rijn.