Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lancering van website NieuwWonenGroeneHart.nl

16 mei 2018 - 10:55  •  reacties

Lancering van website NieuwWonenGroeneHart.nl

Alphen aan den Rijn - Op deze website vind je naast de nieuwbouwprojecten die op dit moment in de verkoop zijn, ook de projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen op de website hun woonwensen kenbaar maken en krijgen vervolgens een op hun wensen toegespitst aanbod van nieuwbouwprojecten in Het Groene Hart. Zo kun je op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod in Het Groene Hart.

De initiatiefnemers uit Het Groene Hart hebben zich verenigd om een gezamenlijke website op te zetten. Het doel van de website is om de geïnteresseerde woningzoekende beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast worden de opgegeven woonwensen vertaald naar initiatiefnemers en planmakers zoals de gemeente, ontwikkelaars en aannemers. Op deze manier proberen de partijen het toekomstig woningaanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten op de woonwensen van de consument.

Voor het informeren van geïnteresseerden wordt er een duidelijke checklist ingevuld zodat voor bezoekers het aanbod van nieuwbouwprojecten wordt gefilterd op basis van de opgegeven woonwensen. Daardoor wordt het steeds eenvoudiger om op de hoogte te blijven van interessante nieuwbouwprojecten in Het Groene Hart.

Op dit moment zijn al meer dan 30 nieuwbouwprojecten op de website te bekijken en er zullen nog velen volgen. Ook projecten die in de toekomst worden ontwikkeld kun je op de website volgen. De makelaars uit de regio zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Op de hoogte blijven van een start verkoop wordt zo heel makkelijk gemaakt. Door je in te schrijven voor de Nieuwsbrief krijg je altijd snel het laatste nieuws. Met deze website wordt het nóg makkelijker om nieuwbouwprojecten te vinden en te volgen in Het Groene Hart.

Fotograaf: PR Drieman Garantiemakelaars
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.