Nieuws

« Vorige - Volgende »

Beste Personal Trainers in Alphen vind je bij B-Fitt

10 juni 2018 - 08:34  •  reacties

Beste Personal Trainers in Alphen vind je bij B-Fitt

Alphen aan den Rijn - Natuurlijk willen we iedereen onwijs bedanken voor het stemmen! Zonder onze trouwe sporters was dit nooit gelukt.

Inmiddels is B-Fitt! niet meer weg te denken uit Alphen aan den Rijn. In de PT-studio, met een oppervlakte van 200 vierkante meter, is er genoeg ruimte. Onze PT-studio bestaat uit twee etages. De begane grond bestaat uit veel free-weight en functional training attributen. Op de eerste verdieping hebben wij vele verschillende cardioapparaten staan. Ook is hier een aparte kleedkamer te vinden en een luxe doucheruimte.

Het B-Fitt! team bestaat uit zes deskundige personal trainers. Door onze kennis en ervaring kunnen wij jou begeleiden in het afslanken tot en met het begeleiden van topsporters. Wij houden van gezelligheid, maar jouw doelen bereiken is onze eerste prioriteit. De sfeer in onze sportschool is altijd aangenaam en veilig, iedereen is gelijk. Iedereen traint op eigen niveau.

Naast personal training bieden wij ook small group lessen, bootcamps en online trainings- en voedingsschema’s aan. Er worden elke dag small group lessen gegeven en bijna dagelijks bootcamps! De bootcamps worden buiten gegeven en gaan altijd door. Lekker training op jouw eigen niveau. Heerlijk nu de zomer er weer aankomt.

Sport jij liever in een groep dan individueel? Dan zijn de small group lessen de ideale oplossing voor jou! De small group lessen worden in onze PT-studio gegeven. In een groep van maximaal acht personen is er voldoende begeleiding en mogelijkheid tot vragen.

Wij zijn te herkennen aan ons zwart-gele logo. Herken jij ons al?

Webapp
Train jij liever in jouw eigen sportschool of wil jij een dieet volgen die jou helpt jouw doel te bereiken? Onze op maat gemaakte online trainings- of voedingsschema’s zijn gemakkelijk online te verkrijgen via onze web-app. Bestel jouw schema binnen tien minuten. 

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten of producten? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor personal training, small group of bootcamp. Vraag nu gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan voor de personal training of een proefles voor de small group lessen of bootcamps. Stuur dan een mailtje naar info@b-fitt.nl.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Fotograaf: PR B-Fitt