Advertorial Economie

Hoe ver gaat All4finance voor je? 4 generaties maar liefst!

Al jaren is All4finance niet meer weg te denken uit Alphen aan den Rijn. Wat begon aan de keukentafel leidde tot een pand aan eerst de Julianastraat en later ook de Wilhelminalaan. Met als kreet ‘thuis in persoonlijk advies’ geven ze aan dat ze écht de tijd nemen om klanten te leren kennen en ze zo op maat te kunnen helpen.

Elke klant is anders en zoekt een advies afgestemd op hun unieke situatie. Dit is terug te zien in de recensies die All4finance ontvangt van klanten en daar zitten zulke mooie verhalen tussen, dat het de moeite waard is een van die verhalen eens te vertellen.

Najim & Kim
Najim en Kim zijn opgegroeid in Brabant en Apeldoorn. Inmiddels vier huizen en vier kinderen verder, wonen zij al vijftien jaar in Alphen aan den Rijn. Hoe dat gekomen is? Daarvoor gaan we even terug in de tijd. "Via een kennis ben ik vijftien jaar geleden terechtgekomen bij Sander en Patricia. We zaten met z’n vieren aan de eettafel in hun huis."

Wat doet All4finance voor hun klanten?
Wat Sander en Patricia samen met het team van All4finance voor je doen gaat verder dan alleen je hypotheek voor je regelen. Alles waarbij financieel advies nodig is, wordt besproken. Volledige ontzorging is eerder standaard dan een uitzondering bij All4finance... "Zelfs na al die jaren is het gevoel niet veranderd: zodra ik bij All4finance binnenstap, voelt het alsof ik bij hem thuis binnenloop en weer plaatsneem aan de eettafel."

Najim kreeg 15 jaar geleden via een kennis het advies om met Sander en Patricia te praten. Sander heeft destijds alles voor hen in gang gezet en inmiddels zijn ze alweer 4 huizen verder! Najim licht toe: "Zij hebben zoveel ontwikkelingen bij ons gezien: kinderen die geboren werden, het kopen en verkopen van onze huizen, het gaat veel verder dan alleen een hypotheek, het is absoluut een vriendschap. Ook met de drukte en de tegenslagen die Sander en Patricia hebben meegemaakt, is hij er voor je. Hij geeft je het gevoel dat hij alles kan, en geeft ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is."

Voor de klant-werft-klantactie deelden Najim en Kim hun bijzondere verhaal als tevreden klanten. Lees hier meer over de actie en hun volledige verhaal.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.