Advertorial Economie

Volgende week opent Hoogvliet Hazerswoude-Rijndijk

Supermarktketen Hoogvliet opent op donderdag 12 juli een nieuwe supermarkt aan de Willem Kloosstraat in Hazerswoude-Rijndijk. Op enkele honderden meters van de oude winkel is een splinternieuwe supermarkt ingericht in de vernieuwde huisstijl van Hoogvliet.

Vanwege de verhuizing is de bestaande vestiging aan de Rijndijk op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 juli gesloten.

In de nieuwe Hoogvliet supermarkt van ongeveer 1.100 m2 vindt de klant nu alles onder één dak. Het assortiment wordt flink uitgebreid en vooral voor verse producten is in de nieuwe winkel aanzienlijk meer ruimte: vers brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gekoelde dranken en gegrilde kip, snacks en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio. 

Gemak
Nieuw in de Hazerswoudse Hoogvliet is de zelfscanservice. Met handscanners scant de klant zelf haar boodschappen en pakt die direct in haar tas of krat in. Bij de kassa hoeft alleen de handscanner overhandigd te worden aan de kassamedewerker om de boodschappen af te rekenen.

Na de verhuizing is de Hoogvliet supermarkt iedere zondag geopend, van 12.00 tot 18.00 uur. Op zaterdagavond blijft de winkel langer open, van 8.00 tot 20.00 uur.

Zonnepanelen
Het dak van de supermarkt is voorzien van 576 zonnepanelen. Met deze panelen wordt jaarlijks 130.000 kWh aan stroom opgewekt. De zonnepanelen zijn een belangrijke pijler in de MVO-strategie van Hoogvliet en onderdeel van een uitrol van 6.000 panelen waar Hoogvliet in 2017 mee gestart is. 

Openingsacties
Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen. Op de openingsdag ontvangt men bij besteding vanaf € 15,00 een gratis chocoladecake. Er zijn iedere dag gezellige proeverijen en activiteiten in en rond de winkel.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!