Advertorial Economie

KIEK is up-to-date op vind.allesinalphen.nl, jouw bedrijf ook?

De gemeente INTOmedia en Alphens.nl werken samen aan database vind.allesinalphen.nl. Het streven is om vind.allesinalphen.nl dé database voor Alphenaren en omgeving Alphen aan den Rijn te maken. Dit project stimuleert ook de lokale economie, omdat zowel consumenten als andere ondernemers elkaar zo makkelijker kunnen vinden en helpen. Wij moedigen ondernemers aan om hun gegevens te controleren en aan te vullen. In een enkel geval kloppen de gegevens niet, ontdekte Daan van KIEK Kinderlifestyle.

Daan bezocht laatst uit nieuwsgierigheid zijn pagina op vind.allesinalphen.nl en kwam tot de conclusie dat zijn gegevens niet klopten. “Natuurlijk moeten mijn gegevens kloppen, zodat iedereen weet wat KIEK te bieden heeft en waar ze ons kunnen vinden,” vertelt Daan. “Ik heb dan ook direct actie ondernomen om de gegevens te wijzigen.”

KIEK zit gevestigd in de Julianastraat. Daan vindt het de beste locatie van Alphen voor zijn winkel, “zo tegenover de kerk en naast de kroeg.” Door de combinatie van de online aanwezigheid, mond-tot-mondreclame en de grote verscheidenheid aan producten spreekt deze winkel veel mensen aan, ook buiten Alphen aan den Rijn.

Van zwangere vrouw tot kinderen en tieners
Bij KIEK is een ruim assortiment beschikbaar: van zwanger zijn tot heel veel producten voor baby’s en het gaat door tot kinderen van 16 jaar oud. Het is de enige kinderlifestylewinkel die ook positiekleding verkoopt in Alphen aan den Rijn.

Behalve kleding kun je ook terecht voor originele cadeaus – kraamcadeautjes zijn dan ook erg populair. Denk aan boeken voor papa’s en mama’s, sieraden voor mama en kind en een extra lange washand, zodat je samen met je kindje kunt douchen zijn favorieten in de winkel.

Zomeractie
Omdat het zomer is, is er sale op de zomerkleding: 30 tot 40% korting op bijvoorbeeld zwemkleding en zomerjassen. Daarnaast zijn er geregeld andere acties, zoals de vaste actie 5 euro korting bij de aankoop van twee jeans.

Check de gegevens op vind.allesinalphen
Wat moet je als ondernemer doen als de gegevens niet kloppen? Neem contact op via info@allesinalphen.nl en wij gaan het regelen. Zoek hier jouw bedrijfsnaam en controleer meteen of alle gegevens kloppen.


Meer nieuws

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!