Nieuws

« Vorige - Volgende »

Opheffingsuitverkoop bij woonwinkel Stoer & Chique

13 juli 2018 - 09:14  •  reacties

Opheffingsuitverkoop bij woonwinkel Stoer & Chique

Alphen aan den Rijn - Stoer & Chique opende op 19 november 2017 de deuren in het Alphense centrum. Door tegenvallende bezoekersaantallen en omzet is besloten om de deuren binnenkort definitief te sluiten. "We zitten op een prachtige plek, maar helaas blijven we ver onder de prognose", aldus Van Bakel. "De traffic in het centrum is gewoon niet okee."

"Daarnaast is ook de huur van het pand veel te hoog. Het is inmiddels een bekend probleem in Alphen, maar het is gewoon moeilijk om op deze manier als ondernemer je hoofd boven water te houden", stelt Van Bakel. "We hebben van alles geprobeerd, maar de te hoge huur en te weinig klanten waren de nekslag en geen medewerking van kredietinstellingen of gemeente."

Opheffingsuitverkoop
Sinds deze week is er opheffingsuitverkoop bij Stoer & Chique. De hele inventaris van de winkel wordt verkocht. "Meubels, bloemen, decoratie, lampen, kasten, tafels, stoelen, alles moet weg. De producten zijn onder andere van de merken House Doctor, Dutz en Casa Vivante", aldus Van Bakel. "We hebben ook nog kerstdecoraties van afgelopen jaar over die we in de winkel verkopen."

De mooie producten uit de winkel moeten zo snel mogelijk weg. "Wees er snel bij, want het gaat hard!"

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.00 uur
Woensdag 09.30 - 17.00 uur
Donderdag 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Fotograaf: PR Stoer & Chique

Verwante nieuwsberichten