Advertorial Economie

Nieuwe kledingwinkel LOVEANDWEAR Boutique in Atlas

Op zaterdag 1 september opent kledingzaak LOVEANDWEAR Boutique haar deuren op de Noorderkeerkring in de Atlas. De opening wordt gevierd met korting op je eerste aankoop en een armband naar keuze cadeau.

Bij de LOVEANDWEAR Boutique is er een ruime keuze uit dameskleding. De feestelijke opening op zaterdag is van 10.00 tot 17.00 uur. Bij binnenkomst ontvang je een hapje en een drankje. Speciaal voor de opening ontvang je bij je eerste aankoop een armband naar keuze en krijg je 10% korting.

Eigenaresse Vahishta Bijl zit vol gezonde spanning: "Het was een race tegen de klok om de winkel voor zaterdag af te krijgen. Het winkelend publiek zag mij de afgelopen dagen nog druk de laatste voorbereidingen treffen."

Je vindt de boetiek aan de Noorderkeerkring 16. De gevel is versierd met gouden en zwarte ballonnen, dus die is niet te missen. Tijd om jezelf te verwennen!


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.