Advertorial Economie

Cools Dance & Events start met danslessen in Ter Aar

Dit seizoen start de jeugddansafdeling van Cools Dance&Events alias Dansschool Harry Cools speciaal voor kinderen hiphop en streetdance lessen in Ter Aar.

"Het is ons al een paar keertjes gevraagd om ook buiten Alphen aan den Rijn lessen te verzorgen", vertelt Gudo Cools. "We hebben vlak voor de zomer al even proef gedraaid in samenwerking met kindercentrum De Boomhut. Deze proef was zeer geslaagd."

Aankomende schoolseizoen biedt Cools Dance & Events voor belangstellende kinderen in Ter Aar de danslessen Hiphop en Streetdance aan. De lessen worden gegeven op de maandagmiddag.  Om 16.00 uur - Little Kids 4-7 jaar, om 16.45 uur - kids 8-11 jaar en om 17.45 uur - Teens 11+ jaar.

"De fun factor staat natuurlijk hoog in het vaandel voor de kinderen. Desalniettemin gaan we ook werken aan echte choreografieën om wellicht te kunnen optreden. Dansen is voor kinderen een enorm gezonde sport en goed voor de fijne motoriek", aldus Cools.

Maandag 10 september waren de eerste proeflessen. Op maandag 17 en 24 september zijn nogmaals middagen waar de kids en teens mogen komen proberen. De lessen zijn uiteraard gratis.

Meedoen aan een gratis proefles? Laat het weten via administratie@dansenleren.nl of bel (0172)474741.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.