Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woonforte op zoek naar stewards voor recordpoging

13 september 2018 - 16:36  •  reacties

Woonforte op zoek naar stewards voor recordpoging

Alphen aan den Rijn - Op 6 oktober organiseert Woonforte voor haar huurders een verwenmiddag. De corporatie heeft alle huurders uitgenodigd voor een High Tea Party. Om het record te verbreken moeten minimaal 1.000 mensen deelnemen. Momenteel heeft Woonforte al 1.100 aanmeldingen. Het lijkt er dus op dat het gaat lukken om het record te verbreken.

Stewards
Guinness World Records stelt eisen aan het doen van een recordpoging. Zo zijn er mensen nodig die steward (getuige) willen zijn. Dit mogen geen personeelsleden van Woonforte zijn, want die zijn niet onafhankelijk. Dus is Woonforte op zoek naar vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen. Steward zijn is heel eenvoudig. Iedere steward krijgt zes tafels met in totaal 48 mensen onder zijn hoede. Zij zorgen dat deze mensen niet voor de recordpoging al beginnen met eten. Tijdens de recordpoging houden zij in de gaten hoeveel mensen er meedoen en hoeveel mensen de scones opeten.

Na afloop vullen stewards over de deelname van de zes tafels onder hun hoede een verklaring in. De stewards moeten aanwezig zijn van 14.30 uur tot maximaal 16.00 uur.

Wil jij helpen?
Wil jij helpen om Alpen aan den Rijn in het Guinnessbook of World Records te krijgen? Meld je dan aan bij Woonforte: communicatie@woonforte.nl.

Fotograaf: Alphens.nl
Markt
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.