Advertorial Economie

Ruime keuze bij Donald Verf, Behang & Vloeren

Bij Donald Verf, Behang & Vloeren in Ter Aar zijn alle producten uit voorraad leverbaar. Dat is een groot voordeel, zeker als je de producten direct mee wilt nemen. Of je nu zelf je vloer gaat leggen of dit door de experts bij Donald verf, behang & vloeren laat doen, alles is mogelijk.

De materialen zijn allemaal op maat te maken en er is in de grote showroom in Ter Aar ontzettend veel keuze. Van fotobehang en PCV klikvloeren tot aan verf in de nieuwste trendy kleuren.  

"Onze behangcollectie is zeer uitgebreid, de nieuwe behangcollectie doet het erg goed", aldus Donald, eigenaar van het bedrijf. "Ook hebben we de nieuwste vloeren liggen, zoals een betonlookvloer. Dat is een veelgevraagd product en is tevens uit voorraad leverbaar."

Deze maand is er een mooie aanbieding bij Donald Verf, Behang & Vloeren: 

Bij PVC vloeren vanaf € 29,95 per m2 ontvang je nu gratis bijpassende plinten! Als je de vloer professioneel wilt laten leggen zijn daar mogelijkheden voor. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Openingstijden & locatie
Donald Verf, Behang & Vloeren is maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend en heeft op vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. Ook op zaterdag kun je er terecht van 08.00 uur tot 17.00 uur. Het bedrijf is gevestigd aan de Stobbeweg 22, in Ter Aar. Ga voor meer info naar www.donaldverfenbehang.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.