Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!

5 oktober 2018 - 10:19  •  reacties

Vanaf nu vier je het weekend bij Maggie Blue!

Alphen aan den Rijn - Maggie houdt van de vrijdagavond en swingt graag samen met jullie het weekend in! Vanaf 21.00 uur gaan de stoelen aan de kant en kun je heerlijk swingen met een cocktail in de hand! Elke week is er een hippe, heerlijke DJ en is het Happy Hour tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Dan zijn de cocktails maar €5,00 en trakteert Maggie op free bites!

Celebrate the weekend with Maggie!
Vanaf aanstaande zaterdag is er elke zaterdag live muziek in de vorm van een zanger(es) of bandje. Eerst een hapje eten, daarna lekker blijven zitten en genieten van optredens met onder andere de geweldige zangeres Anne-Marie Boekelman en Bart Brandjes.

De avond start met easy listening en het tempo zal snel opgevoerd worden! Ook Piano & Pils komen langs de komende weken; een band die verzoekjes aanneemt en gouden oudjes tot meezingers en top40 knallers zal vertolken.

Maggie viert graag het weekend met jullie met heerlijke drankjes, mooi gezelschap, swingende muziek, free bites en een fantastische ambiance! De toegang is gratis. Kom jij het weekend vieren met Maggie?

 

Fotograaf: PR Maggie Blue
Maggie Blue.'
Maggie Blue

Nu ze er is, weet je pas hoezeer je haar hebt gemist!