Nieuws

« Vorige - Volgende »

Duurzaam wonen leeft: ruim 165 bezoekers Duurzaamheidsmarkt

12 oktober 2018 - 15:12  •  reacties

Duurzaam wonen leeft: ruim 165 bezoekers Duurzaamheidsmarkt

Alphen aan den Rijn - Tijdens de duurzaamheidsmarkt beantwoordden vertegenwoordigers van 14 bedrijven uit de regio de vele duurzaamheidsvragen  van de bezoekers. Dat duurzaamheid leeft  blijkt wel uit de vele gesprekken die de ondernemers hebben gevoerd en variëteit van onderwerpen die aan bod kwamen: van  verwarmen, warmtepompen, duurzaam bouwen en verbouwen, zonnepanelen, duurzame ketels, vloer- en wandverwarming, luchtbehandeling, isolatie van daken en vloeren, kunststof kozijnen, pelletkachels tot aan ledverlichting.

De gemeenten Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude waren aanwezig om de bezoekers te informeren over subsidiemogelijkheden. Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op (h)eerlijke hapjes van Restaurant de Dyck.

Tijd voor duurzame en energiebesparende oplossingen
Greenhome, het onafhankelijke platform voor verduurzamen van woningen, en de Rabobank hielden doorlopend informatiesessies over besparings-, duurzaamheids-, en financieringsmogelijkheden. "Wij kijken terug op een zeer geslaagd event met een overweldigende belangstelling. De informatiesessies zaten meer dan vol en de ondernemers waren constant in gesprek. Duurzaam wonen leeft enorm, de tijd is rijp voor energiebesparende en duurzame oplossingen", aldus Lonneke Tax, commercieel directeur bij Rabobank Groene Hart Noord’.

Winactie
Onder de bezoekers van de Duurzaamheidsmarkt werd een waardecheque van € 250,00 verloot. De gelukkige winnaar, meneer Keijzer uit Nieuwveen, mag deze cheque besteden bij één van de deelnemende bedrijven uit de regio.

Fotograaf: PR Rabobank Groene Hart Noord - Riekelt Bezemer
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord