Nieuws

« Vorige - Volgende »

Melissa loopt New Yorkse marathon voor KiKa

31 oktober 2018 - 17:04  •  All4Finance  •  reacties

Melissa loopt New Yorkse marathon voor KiKa

Alphen aan den Rijn - De droom wordt nog mooier door te lopen voor KiKa. Daarmee wilt Melissa kinderen met kanker een betere genezingskans geven. Dat doel wordt met liefde ondersteunt door All4finance. Die haar sinds vorig jaar op de voet volgt.

Melissa is 35 jaar oud en trotste moeder van 3 kinderen. Ze liep o.a. de marathon van Amsterdam en Leiden. Vorig jaar deed ze mee aan een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam en toen ontdekte ze hoe goed het voelt om met haar prestatie wat te mogen betekenen voor anderen. 

"Rennen voor een goed doel voelt extra goed. Het levert écht wat op!", aldus Melissa. Zo organiseerde Melissa eerder dit jaar een boksgala en deed ze aan diverse lokale acties mee om geld op te halen voor Kika. "Te gek dat ze dit allemaal doet voor het goede doel", aldus Patricia van All4finance.

Ook op 20 oktober is er in Bar Amsterdam in Alphen aan den Rijn geld opgehaald voor Kika en voor energy4all. Het was een hele leuke en geslaagde avond. Er was een speciale bar gemaakt, een fotobooth waar mensen op de foto's konden en DJ Sander draaide er muziek.

Donderdag 1 november vliegt Melissa naar New York om daar op 4 november de marathon te lopen. Succes Melissa, wij moedigen je aan! 

Fotograaf: Pexels
All4finance hypotheken.'
All4finance hypotheken

Thuis in persoonlijk advies.