The Art Shop Alphen sluit haar deuren aan Euromarkt

The Art Shop Alphen sluit haar deuren aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn. De galerie in woonboulevard DaVinci zal vanaf december niet meer te bezoeken zijn. De activiteiten worden doorgezet op een andere locatie, het ghoyhuys in Oud Ade.

Eigenaar Maurice van Leeuwen laat weten dat de nieuwe locatie een veelzijdige plek is met expositieruimte, maar ook beschikbaar is als vergaderlocatie en plek om te overnachten. "Best lastig om Alphen na zo'n vijftien jaar galerie te verlaten, maar ik heb er wel vertrouwen in dat de Alphenaar de weg naar Oud Ade weet te vinden", aldus Van Leeuwen.

Een nieuwe bestemming voor de ruimte aan de Euromarkt is er nog niet. "Het zou mooi zijn als hier op korte termijn een goede invulling voor komt", vindt Van Leeuwen.

In november is The Art Shop Alphen op vrijdag en zaterdag geopend en zal de collectie worden 'opgeruimd'.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 09:26

Stichting Help Anders bundelt krachten met Nationaal Fonds Kinderhulp

Per 1 april heeft Stichting Help Anders een belangrijke samenwerking aangekondigd met het Nationaal Fonds Kinderhulp, met als doel om kinderen en jongeren in Nederland die in armoede leven nog effectiever te helpen. Als ondersteunende partner van Kinderhulp zal Stichting Help Anders nu aanvragen kunnen indienen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 20 jaar, wanneer er geen andere voorzieningen beschikbaar zijn.

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.