Nieuws

« Vorige - Volgende »

Natuurlijk konijnenvoer voor gelukkige konijnen

8 november 2018 - 15:00  •  reacties

Natuurlijk konijnenvoer voor gelukkige konijnen

Alphen aan den Rijn - De voeding van TERRA is speciaal ontwikkeld om aan konijnen hun natuurlijke behoefte om te variëren met voeding te voldoen. Voor zowel dwergkonijnen als grote konijnen heeft Brokkensuper voer: een soort voor junior (jonge konijnen en dwergkonijnen) en twee soorten voor normaal (alle leeftijden en grote konijnen).

“De acceptatie voor de voeding is 99,99 procent,” weet Albert door zijn klanten. “Ze eten echt alles op, terwijl ze bij andere voeding altijd wel stukjes lieten liggen.” De Junior en Dwergkonijn-variant is op basis van groenten, granen en zaden. Kleine stukjes wilgenhout dragen bij aan een gezond gebit en hebben een positieve invloed op de natuurlijke spijsvertering.

Voor konijnen van alle leeftijden is er Terra Rabbit en Terra Expert Rabbit. De Rabbit-variant bevat gedroogde wortel, stukjes wilg en luzerne. De Expert Rabbit is een totaalpakket van essentiële voedingsstoffen en is op basis van timotee hooi en aromatische kruiden. Het caloriegehalte blijft laag, doordat hier geen granen met veel aanwezig zetmeel in zitten.

Fotograaf: Pixabay
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!