Advertorial Economie

Little Legends bezorgt Sinterklaascadeautjes gratis

Speciaal om het de Alphense ouders tijdens de Sinterklaas makkelijker te maken, heeft Little Legends, dé webshop voor coole kinderschoenen en accessoires, een leuke actie bedacht! Tijdens deze actie bezorgt de webshop de pakketjes namelijk gratis én persoonlijk.

Bij alle klanten uit Alphen aan den Rijn worden de pakketjes dezelfde werkdag, persoonlijk bezorgd. Natuurlijk geheel in het Sint thema ingepakt. Dat scheelt je een hoop stress tijdens de toch al drukke voorbereidingen op de komst van de Sint!

Kim en Jeroen Bakker, de drijvende krachten achter de webshop Little Legends, hebben ook een top 10 leukste Sint cadeautjes samengesteld, voor jongens en meisjes. Het paar heeft zelf een dochtertje van zeven (Mees) en een zoontje van 2,5 jaar (Boris) en weet als geen ander hoe fijn het is als je al je producten op één site kan bestellen. Little Legends is dit jaar dus je one-stop-shop tijdens de feestdagen.

Bestel je nieuwe schoenen? Dan ontvang je deze gevuld thuis met het lekkerste snoepgoed van Sint & Piet. Bij Little Legends is alles op voorraad aanwezig.

Bekijk de top 10 met leukste Sint cadeaus voor jongens en meiden, maak je keuze en laat het de volgende werkdag, geheel in Sint style, bij je thuis bezorgen. Geïnteresseerd in deze Sintactie? Neem dan eens een kijkje op www.littlelegends.nl.


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.