iFlow ondernemingshuis viert het vijfjarig jubileum

iFlow Ondernemingshuis aan het Europaplein in Alphen aan den Rijn is in 2013 door 14 ondernemende investeerders gestart als actie vanuit het Economisch Actie Plan, dat door de gemeente en de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) gezamenlijk is uitgevoerd. Deze maand viert het ondernemingshuis het vijfjarig bestaan.

Het ondernemingshuis is voor iedereen toegankelijk. Bedrijven of instellingen die gebruik willen maken van de faciliteiten van iFlow hoeven geen lid te zijn. iFlow biedt compleet uitgeruste vergaderruimtes die prima geschikt zijn voor (sales)trainingen, workshops van diverse omvang en coachgesprekken. Deze ruimtes zijn doordeweeks zowel overdag als 's avonds te gebruiken.

Het jubileum wordt 29 november gevierd met een dag vol activiteiten en wordt afgesloten met een receptie voor genodigden.

Actie
Vanwege het jubileum heeft iFlow een kennismakingsactie in petto: één dag gratis flexwerken om te ervaren welke voordelen het werken in iFlow met zich meebrengt. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.