Advertorial Economie

Familie helpt mee bij Mooij Huis Makelaardij

De huizenmarkt droogt op, maar Mooij Huis Makelaardij heeft daar geen last van. "Bij mij blijft het gelukkig lekker doorstromen", zegt Marlous Mooij, eigenaresse van Mooij Huis Makelaardij. De steun van haar familie kan ze zeker waarderen; en ze vinden het nog leuk en interessant ook!

De meewerkende familieleden hebben geen achtergrond in de makelaardij, maar dat is voor hun werkzaamheden ook niet nodig. "Mijn vader heeft wel een eigen bedrijf gehad, maar is met pensioen. Hij is nu voor Mooij Huis Makelaardij aan de slag gegaan", legt Marlous uit. Vader Cees Mooij is niet alleen klusjesman, maar ook veel in de weer met het plaatsen en weghalen van (verkocht) borden. Haar partner Robin is weer technisch onderlegd en houdt zich bezig met de digitale ondersteuning en maakt mooie advertenties en flyers.

Ankie Dalmolen, de schoonmoeder van Marlous, komt twee keer in de week naar het makelaarskantoor om de administratie en de post te doen. Moeder Marian Mooij houdt zich bezig met de presentjes en de waardebepalingsmappen. In de vakanties komt Marcella, de zus van Marlous, om alles te archiveren. Last but not least is er nog Beer, de waakhond. “Ik kan 100% op mijn familie vertrouwen en het scheelt mij veel tijd. Daarbij is het op kantoor ook erg gezellig”, geeft Marlous aan.

Website vernieuwd
In de afgelopen periode is de website van Mooij Huis Makelaardij in een nieuw, eigentijds jasje gestoken: fris, helder en voorzien van een duidelijke structuur.

Over Mooij Huis Makelaardij
Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn, dat het net even wat anders doet. Als klant kun je zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het ook mogelijk om geld te besparen op de courtage. Mooij Huis Makelaardij, dat zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur geopend is, hecht veel waarde aan een professionele presentatie.

Iets wat helemaal binnen de tijdsgeest van nu hoort, is het hebben van ‘korte lijnen’ met de klant. Door middel van een relatief klein kantoor, goede communicatie en bereikbaarheid, zorgt Marlous dat de klant zich weer klant voelt, en geen dossier! Mooij Huis Makelaardij gaat voor het beste resultaat. De klant en Mooij Huis Makelaardij zijn een team. Immers, we doen het samen!

Meer informatie over Mooij Huis Makelaardij is te vinden via www.mooijhuis.nl.


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.