Nieuws

« Vorige - Volgende »

All4finance en All4houses geven kinderboeken weg

9 januari 2019 - 15:41  •  reacties

All4finance en All4houses geven kinderboeken weg

Alphen aan den Rijn - Bij het boek worden ook nog eens een uniek setje popjes gegeven die het voorlezen nóg leuker maken! Zie voor meer informatie www.kleinevriendjesclub.nl.

Wil jij ook kans maken op dit leuke boek ter waarde van €20,-?
Het enige dat je hoeft te doen is de tien vragen van de prijsvraag op de websites van all4finance.nl of all4houses.nl te beantwoorden door een e-mail te sturen vóór 16 januari 2019 16.00 uur naar info@all4finance.nl. Vermeld je naam, leeftijd en eventueel mobiel nummer van mama of papa. Uit de goede inzenders trekken zij de winnaars, je krijgt altijd bericht!

Donderdagmiddag 17 januari 2019 om 16.00 uur vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats door de schrijfsters van het boek, Carla Hofland en Riny Roukens. Noteer de datum vast in je agenda! De winnaars ontvangen nader bericht.

P.S. De antwoorden zijn te vinden in de decemberuitgave van zowel AlphenMagjezien als de NVM-woonkrant èn op de websites van All4finance en All4houses. Vraag mama of papa (of oma of opa natuurlijk) om je te helpen met de antwoorden. Doe mee en maak kans op schitterende prijzen!

Fotograaf: PR All4Finance
All4finance hypotheken.'
All4finance hypotheken

Thuis in persoonlijk advies.