Nieuws

« Vorige - Volgende »

Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen

13 januari 2019 - 12:25  •  reacties

Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen

Alphen aan den Rijn - P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht. Professioneel en innovatief verhuisbedrijf. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.

In samenwerking met Van Essen Van Raay en Creatief Gezien ook uit Barneveld hebben wij het voor elkaar gekregen om de e-Crafter om te toveren tot een prachtig eindproduct voor Top Movers. En daarbij zijn wij ontzettend trots om het concept ‘zero-emission’ te kunnen voortzetten naar onze klanten toe. Tevens ook een van de hoofd reden dat Top Movers gekozen heeft voor de splinternieuwe e-Crafter van Maas Autogroep.

Een zero-emissions vehicle (ZEV) is een voertuig waarvan de aandrijving geen schadelijke uitstoot veroorzaakt.

  

Op 23 november 2018 mochten wij voor het eerst de e-Crafter introduceren tijdens onze exclusieve preview evenement in onze Volkswagen Bedrijfswagens showroom in Uithoorn. In samenwerking met PON Leusden stond hij dan begin december al in onze showroom. Met de gewenste actieradius is dit voor Top Movers een nieuw hoofdstuk in de zero-emission. Om goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen, en daarbij te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

Wil je meer weten over de e-Crafter? Lees alle ins- en outs over de e-Crafter nu. 

Bekijk de e-Crafter of kom langs in één van onze showrooms in Uithoorn of Alphen aan den Rijn of neem contact op want onze verkoopadviseurs vertellen je er graag alles over.

Fotograaf: PR Maas Autogroep
Maas Autogroep.'
Maas Autogroep

VW, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.