Advertorial Economie

Allereerste e-Crafter voor Top Movers P.A. van Rooyen

Maandag 31 december heeft onze verkoopadviseur van Volkswagen Bedrijfswagens, Lennaert Bos, een bijzondere aflevering mogen doen ­­aan Bram Plooy van Top Movers P.A. van Rooyen. Het was niet zomaar een aflevering. Nee, het was de allereerste Volkswagen e-Crafter.

P.A. van Rooyen is al ruim een eeuw vertrouwd in de regio, van Haarlem tot Amersfoort en van Amstelveen tot en met Utrecht. Professioneel en innovatief verhuisbedrijf. P.A. van Rooyen is één van de oprichters van organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland.

In samenwerking met Van Essen Van Raay en Creatief Gezien ook uit Barneveld hebben wij het voor elkaar gekregen om de e-Crafter om te toveren tot een prachtig eindproduct voor Top Movers. En daarbij zijn wij ontzettend trots om het concept ‘zero-emission’ te kunnen voortzetten naar onze klanten toe. Tevens ook een van de hoofd reden dat Top Movers gekozen heeft voor de splinternieuwe e-Crafter van Maas Autogroep.

Een zero-emissions vehicle (ZEV) is een voertuig waarvan de aandrijving geen schadelijke uitstoot veroorzaakt.

  

Op 23 november 2018 mochten wij voor het eerst de e-Crafter introduceren tijdens onze exclusieve preview evenement in onze Volkswagen Bedrijfswagens showroom in Uithoorn. In samenwerking met PON Leusden stond hij dan begin december al in onze showroom. Met de gewenste actieradius is dit voor Top Movers een nieuw hoofdstuk in de zero-emission. Om goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen, en daarbij te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

Wil je meer weten over de e-Crafter? Lees alle ins- en outs over de e-Crafter nu. 

Bekijk de e-Crafter of kom langs in één van onze showrooms in Uithoorn of Alphen aan den Rijn of neem contact op want onze verkoopadviseurs vertellen je er graag alles over.


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.