Advertorial Economie

Verenigingenloterij: we hebben een winnaar!

Passie voor Slapen hecht veel waarde aan sport en bewegen, want daar ga je nu eenmaal beter van slapen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het lokale verenigingsleven in Alphen aan den Rijn wordt ondersteund.

Dat is dus de reden dat wij Voetbalvereniging Alphense Boys, V & A.V. Hazerswoude Boys, Korfbalvereniging Tempo, Fietstoerclub Avanti Alphen aan den Rijn, Kassem Gym, MendeZ Gym, B.S.C. Alphians & Stichting MAX sponsoren middels het leveren van alle koffiebekers. Circa 200.000 stuks per jaar.

Voor de leden van deze verenigingen hebben wij iedere maand een loterij. Met het verloten van een mooie prijs proberen wij de nachtrust van de Alphense sporters te verbeteren. Kijk voor meer info, deelnemen en de prijs van volgende maand op de website van Passie voor Slapen.

Waarom is slapen voor sporters van belang?
Veel slapen zou een vast onderdeel in het trainingsschema van een (top)sporter moeten zijn. Bij trainingen is  'herstellen' van essentieel belang. Laat nou net juist die slaap er voor zorgen dat je lichaam zich weer herstelt.

De winnaars van december
December was een extra feestelijke maand want we hebben maar liefst 3 prijzen verdeelt onder de deelnemers van de sportclub-actie:

  • De eerste prijs is gewonnen door Patricia te Wechel, via V & A.V. Hazerswoudse Boys. Zij is de gelukkige winnares van een Passie voor Slapen cadeaubon t.w.v. €200,- te besteden in onze winkel op het gehele assortiment.
  • De tweede prijs is gewonnen door Joihara Boutaybi, via Kassem Gym. Zij is de gelukkige winnares van een ergonomisch luxe hoofdkussen van Silvana, ter waarde van €100,- inclusief een persoonlijk hoofdkussen-advies en een omruilgarantie van 14 nachten.
  • De derde prijs is gewonnen door Miranda Huygen, via Max Partynights / Stichting MAX. Zij is de gelukkige winnares van een Nescafé Dolce Gusto Mini Me koffiezetapparaat t.w.v. €90,- inclusief koffie.

Wil jij ook meedoen met jouw vereniging, neem dan contact op met Kees Goddrie. 

Deelnemende verenigingen


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.