Advertorial Economie

Actie Restaurant Tijsterman: tweede menu gratis!

Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop bestaat inmiddels tachtig jaar. Het afgelopen jaar hebben wij dat bijna elke maand gevierd met een heerlijk maandgerecht. Als afsluiting geven wij een tweede menu gratis weg!

Restaurant Tijsterman was ooit een oer-Hollandse boerderij, maar is inmiddels al generaties lang een authentiek restaurant. De warme sfeer van toen is uiteraard bewaard gebleven.
Speciaal in de twee jaar geleden gerestylede voormalige hooiberg. Hier kunt u heerlijk samen genieten van een hapje en drankje. Eventjes een kopje koffie naast de openhaard na een flinke wandeling, of een heerlijk glas wijn… alles kan bij Tijsterman zeggen wij wel eens!

Restaurant Tijsterman heeft het voorrecht gevestigd te zijn op een unieke locatie. Vanaf het grote overdekte en deels verwarmde terras heeft u een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het Nieuwkoopse Plassengebied. Vanaf april/mei bent u bij mooi weer meer dan welkom om op ons prachtige terras te komen genieten! Vanuit de buitenkeuken kunt u in de zomermaanden heerlijke gerechten van de BBQ bestellen en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een fijne tijd te laten beleven.

De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 hectare groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. In de zomermaanden is het de meest unieke plek om watersportactiviteiten te beleven en te bekijken. Genietend op ons mooie terras of varend over het water komt u écht tot rust.

Wilt u graag een mooi feest geven ter ere van een bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon omdat het kan? Informeer eens bij ons wat de mogelijkheden zijn. Van eten tot een groot feest, alles is mogelijk! Wij zullen er altijd alles aan doen om u een geweldige tijd te laten beleven!

Om te genieten van de actie ‘tweede menu gratis’ graag eventjes reserveren via:
https://restaurant-tijsterman.nl/winter/actueel/2e-3-gangen-menu-gratis

Voor meer informatie: www.restaurant-tijsterman.nl of bel gewoon eventjes: 0172-571267.
Let op wij: zijn gesloten op maandag, dinsdag en woensdag in de wintermaanden.

 


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.